Όροι Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται από την Beaver's Wooden Toys ΕΕ. Η από μέρους σας χρήση αυτού του ιστοτόπου υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης και τις άλλες πληροφορίες που αναφέρονται ή συνδέονται με τους Όρους Χρήσης και βεβαιωθείτε ότι το καταλαβαίνετε, καθώς πρόκειται για νομικά δεσμευτική συμφωνία που περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο μας και την επιτρεπόμενη χρήση του. Κατά καιρούς ενδέχεται να τροποποιούμε μονομερώς αυτούς τους Όρους Χρήσης, επομένως είναι σημαντικό να ανακεφαλαιώνετε αυτούς τους Όρους Χρήσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Η Beaver's Wooden Toys σάς παραχωρεί μια περιορισμένη, μη αποκλειστική, ανακλητή άδεια για τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας για την προσωπική σας ψυχαγωγία, πληροφορίες, εκπαίδευση και επικοινωνία, με όλους τους όρους των παρόντων Όρων Χρήσης. Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει φωτογραφικό υλικό και προϊόντα που σχετίζονται με την Beaver's Wooden Toys, καθώς και παρόμοιο υλικό από τους επιχειρηματικούς μας εταίρους, τους δικαιοπάροχους και τους δικαιοδόχους και άλλα τρίτα μέρη. Το προαναφερόμενο υλικό μπορεί να έχει τη μορφή πληροφοριών, κειμένου, δεδομένων, εικόνων, γραφικών, εικονιδίων κουμπιών, καταχωρημένων και μη καταχωρισμένων εμπορικών σημάτων, εικονογραφήσεων, φωτογραφιών, ηχητικών κλιπ, μουσικής, ήχων, εικόνων, βίντεο, λογισμικού ή άλλων μορφών. Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, πρέπει να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Beaver's Wooden Toys και άλλων, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του υλικού μας ενδέχεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, το εμπορικό σήμα, το απόρρητο, τη δημοσιότητα, τις επικοινωνίες και άλλους νόμους και οποιαδήποτε τέτοια χρήση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προσωπική σας ευθύνη, συμπεριλαμβανομένης πιθανής ποινικής ευθύνης.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει ή χρησιμοποιείται με άδεια από την Beaver's Wooden Toys. Η Beaver's Wooden Toys αποποιείται οποιαδήποτε δήλωση ή εγγύηση ότι η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του υλικού που δημοσιεύεται δεν θα παραβιάζει δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν ή δεν συνδέονται με την Beaver's Wooden Toys. Εκτός αν ορίζεται στους ισχύοντες Όρους Χρήσης ή στο κείμενο αυτού του ιστότοπου

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, διανομή, δημοσίευση, μετάδοση, τροποποίηση, προσαρμογή, μετάφραση, προβολή, πώληση, χορήγηση αδείας και δημόσια εκτέλεση ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου για εμπορική εκμετάλλευση. Μπορείτε να κατεβάσετε αντίγραφα τμημάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε έναν προσωπικό υπολογιστή για την προσωπική, μη εμπορική, μη πολιτική, μη δικτυακή προβολή και χρήση μόνο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν διαγράφετε ή αλλάζετε κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό σήμα ή άλλες προκηρύξεις ιδιοκτησίας. Το προαναφερθέν περιορισμένο δικαίωμα δεν σας παρέχει καμία ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους των περιεχομένων. Τίποτα που περιέχεται σε αυτούς τους όρους δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως εκχώρηση σε εσάς οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος σε οποιοδήποτε περιεχόμενο της ιστοσελίδας και σε οποιαδήποτε πνευματική της ιδιοκτησία .

Η Beaver's Wooden Toys σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων. Εάν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει παραβιαστεί λόγω ακατάλληλης δημοσίευσης ή διανομής του μέσω αυτής της Ιστοσελίδας, τότε ανατρέξτε στην παρακάτω παράγραφο με τίτλο Διαδικασία για τον ισχυρισμό περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν στην Beaver's Wooden Toys και σε τρίτα μέρη και ο σχεδιασμός αυτού του ιστότοπου ανήκει στην Beaver's Wooden Toys συνολικά. Όλα τα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην Beaver's Wooden Toys είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και χρησιμοποιούνται με άδεια. Τίποτα που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως παραχώρηση δικαιώματος ή άδειας χρήσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος.

Όταν επικοινωνήσετε με την Beaver's Wooden Toys της παραχωρείτε ένα μη αποκλειστικό, χωρίς δικαιώματα, αέναο, αμετάκλητο και αδικαιολόγητο δικαίωμα και άδεια για αναπαραγωγή, διανομή, δημοσίευση, μετάδοση, τροποποίηση, προσαρμογή, μετάφραση, εμφάνιση, διανομή, πώληση, άδεια, δημόσια εκτέλεση, ή άλλο τρόπο χρήσης ή εκμετάλλευσης των δημοσιεύσεων σας σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα μέσα. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι: (α) έχετε το δικαίωμα και την εξουσιοδότηση να κάνετε την προαναφερθείσα δημοσίευση χωρίς τη συγκατάθεση τρίτου μέρους, και (β) Οι δημοσιεύσεις σας είναι ακριβείς και, όπως επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από την Beaver's Wooden Toys βάσει των παρόντων Όρων Χρήσης, και δεν θα παραβιάζει κανένα δικαίωμα τρίτων.

Όταν στέλνετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά τότε αυτομάτως συναινείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από εμάς. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση και ότι τέτοιες ανακοινώσεις θα υποβάλλονται γραπτώς.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να προσφέρει διαδικτυακούς συνδέσμους για την αγορά προϊόντων (όπως παιχνίδια). Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να πραγματοποιήσετε τέτοιες αγορές. Όσον αφορά τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, λάβετε υπόψη ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίζονται λεπτομερειακά και όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην πραγματική τους εικόνα. Ωστόσο, τα χρώματα, οι διαστάσεις και οι λεπτομέρειες που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας θα διαφέρουν ανάλογα με τις συσκευές που χρησιμοποιείται, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι συσκευές σας θα εμφανίζουν με ακρίβεια τις λεπτομέρειες των παιχνιδιών μας. Όσον αφορά τις προσφορές που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, οι όροι αυτών των προσφορών ενδέχεται να καθορίζονται σε ξεχωριστή συμφωνία που θα σας παρέχεται κατά τη διάρκεια της αγοράς και θα απαρτίζεται από τους επίκαιρους όρους.

1. Καμία αγορά από ανήλικους

Παραγγέλλοντας ένα προϊόν από την Beaver's Wooden Toys, δηλώνετε ότι είστε 18 ετών και άνω. Εάν ένα παιδί κάτω των 18 ετών παραγγείλει ένα προϊόν από την Beaver's Wooden Toys χωρίς άδεια από γονέα ή κηδεμόνα, τότε ο γονέας ή ο κηδεμόνας μπορεί να επιστρέψει το προϊόν και να γίνει επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με την αναφερόμενη πολιτική επιστροφών και ανταλλαγών που σχετίζεται με αυτήν την παραγγελία.

2. Φόροι

Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή όλων των φόρων που σχετίζονται με οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές αγορές προϊόντων της Beaver's Wooden Toys.

3. Αποστολή Επεξεργασία & Ασφάλιση

Είστε επίσης υπεύθυνοι για την πληρωμή όλων των εξόδων αποστολής και επεξεργασίας που σχετίζονται με τις διαδικτυακές σας αγορές και για την ασφάλιση των αγορών σας.

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (α) χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο για εμπορικούς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένων, τους σκοπούς διαφήμισης, συγκέντρωσης χρημάτων, συλλογής τιμών προϊόντος ή πώλησης προϊόντων). (β) παρακολούθηση, συλλογή ή αντιγραφή περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ρομπότ, «bot», spider, crawler, spyware, engine, συσκευή, λογισμικό, εργαλείο εξαγωγής ή οποιαδήποτε άλλη αυτόματη συσκευή, βοηθητικό πρόγραμμα ή χειροκίνητη διαδικασία οποιουδήποτε είδους (γ) να πλαισιώνουν ή να χρησιμοποιούν τεχνικές πλαισίου για να περικλείουν οποιοδήποτε εμπορικό σήμα ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε εικόνων, κειμένου ή διάταξης σελίδας) · (δ) χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή οποιοδήποτε άλλο «κρυφό κείμενο» χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εμπορικά σήματα · (ε) συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες μέσω ή σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο που επιδιώκουν να προσπαθήσουν να βλάψουν ανηλίκους ή είναι παράνομες, προσβλητικές, άσεμνες, απειλητικές, παρενοχλητικές ή καταχρηστικές, ή που παραβιάζουν οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου μέρους · ή (στ) συμμετέχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που παρεμποδίζει την πρόσβαση ενός χρήστη σε αυτόν τον ιστότοπο ή την ορθή λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Συμφωνείτε επίσης ότι, κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δεν θα προβείτε σε πλαστοπροσωπία κανενός ατόμου ή οντότητας.

Η Beaver's Wooden Toys μπορεί να επιλέξει να προσφέρει δυνατότητες κοινότητας σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως πίνακες μηνυμάτων ή ανακοινώσεων, σελίδες κοινής χρήσης φωτογραφιών, φόρουμ και αίθουσες συνομιλίας. Σε τέτοιες παροχές, η Beaver's Wooden Toys δεν θα αναλάβει καμία υποχρέωση παρακολούθησης, φιλτραρίσματος, λογοκρισίας, επεξεργασίας ή ρύθμισης πληροφοριών ή περιεχομένου που παρέχονται από εσάς ή τρίτους σε αυτόν τον ιστότοπο, παρόλο που η Beaver's Wooden Toys διατηρεί το δικαίωμα να το πράξει κατά την απόλυτη κρίση της. Η Beaver's Wooden Toys δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την αξιοπιστία ή δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη σε σχέση με τέτοιες πληροφορίες ή περιεχόμενο που παρέχονται από χρήστες ή άλλα τρίτα μέρη.

Όσον αφορά οποιεσδήποτε πληροφορίες ή περιεχόμενο που ανεβάζετε ή δημοσιεύετε σε αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε και εγγυάστε στην Beaver's Wooden Toys ότι έχετε το δικαίωμα και την εξουσιοδότηση να το κάνετε χωρίς τη συγκατάθεση τρίτου μέρους. Συμφωνείτε επίσης να μην ανεβάσετε ή να δημοσιεύσετε σε αυτόν τον ιστότοπο: (α) παραβιάσεις, δυσφημιστικές, άσεμνες, πορνογραφικές, απειλητικές, καταχρηστικές, βίαιες, παράνομες, αγενείς, παρενοχλήσεις ή με άλλο τρόπο ακατάλληλο περιεχόμενο, (β) ιούς ή άλλα επιβλαβή αντικείμενα, ή (γ) περιεχόμενο με εμπορικό σκοπό (όπως προσφορές για πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών ή απόπειρες συγκέντρωσης χρημάτων ή διαφήμισης προϊόντων ή υπηρεσιών).

Η Beaver's Wooden Toys διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να υιοθετήσει πρόσθετους κανόνες σε οποιοδήποτε μέρος του ιστοτόπου και να ορίσει την πρόσβαση σε αυτόν από οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα σύμφωνα με την ηλικία, τα γεωγραφικά ή άλλα κριτήρια, να αρνηθεί ή να περιορίσει την πρόσβαση από οποιονδήποτε άτομο ή ομάδα που δεν πληροί αυτά τα κριτήρια ή από οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα κριτήρια ή τους κανόνες μας ανά πάσα στιγμή και για να αλλάξει ή να τροποποιήσει τα κριτήρια ή τους κανόνες ανά πάσα στιγμή. Η Beaver's Wooden Toys διατηρεί επίσης το δικαίωμα (αλλά δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση), κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να διαγράψει τυχόν αναρτήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο που παραβιάζουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και να αρνηθεί την πρόσβαση οποιουδήποτε χρήστη σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Η Beaver's Wooden Toys διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς περιορισμό, να:

(α) διερευνήσει τυχόν υποψίες παραβιάσεων της ασφάλειας της ιστοσελίδας της ή της τεχνολογίας πληροφοριών ή άλλων συστημάτων ή δικτύων της,

(β) να διερευνήσει τυχόν ύποπτες παραβιάσεις των παρόντων Όρων Χρήσης,

(γ) να εμπλέξει και να συνεργαστεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για τη διερεύνηση τέτοιων θεμάτων,

(δ) διώκουν παραβάτες αυτών των Όρων Χρήσης σε όλη την έκταση του νόμου και

(ε) διακόπτουν αυτόν τον ιστότοπο ή τερματίζουν την πρόσβασή σας σε αυτόν ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία υποχρέωση προς εσάς.