Συχνές Ερωτήσεις

Αν η απορία σας δεν καλύπτεται από τα παρακάτω, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση beaverwoodentoys@gmail.com

Beaver's Faqs
Που κατασκευάζονται τα παιχνίδια σας;

Τα σχέδια των προϊόντων μας είναι κατεξοχήν πρωτότυπα, κατασκευάζονται, συναρμολογούνται και συσκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο της Beavers Wooden Toys που βρίσκεται στην Αθήνα. Από εκεί διοχετεύονται στα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε ποια καταστήματα μπορώ να βρω τα παιχνίδια σας;

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα παιχνίδια μας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς κι από μία σειρά καταστημάτων που αποτελούν το δίκτυο συνεργατών μας.

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας;

Μπορείτε να κάνετε απευθείας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

  1. Μέσω κάρτας (πιστωτικής ή χρεωστικής)
  2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας (hyperlink με iban & αιτιολογία αριθμό παραγγελίας) ή
  3. Με αντικαταβολή όταν τα παραλάβετε.

Για ειδικές παραγγελίες (πχ. μεγάλος αριθμός/custom εμπορεύματα) μπορείτε να μας στείλετε email.

Υπάρχει πολιτική επιστροφής των εμπορευμάτων σας;

Εάν θεωρήσετε ότι προϊόν μας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών με την απόδειξη αγοράς για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

Αναλαμβάνετε αποστολές σε επαρχία και εξωτερικό;

Βεβαίως! Τα παιχνίδια μας μπορούν να σας βρουν σε όλον τον κόσμο… Τα μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι δωρεάν και μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα επιπλέον κόστη από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εάν η αγορά σας αφορά το εξωτερικό.

Σε πόσες μέρες θα έρθει η παραγγελία μου;

Για αποστολή εντός Ελλάδος : 2-3 εργάσιμες

Για αποστολή στο Εξωτερικό: 5-7 εργάσιμες

Πόσο ασφαλή είναι τα παιχνίδια σας για παιδιά;

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές (EN71) για τα παιδικά παιχνίδια. Το βασικό υλικό είναι το ξύλο ένα απολύτως φυσικό υλικό. Τα χρώματα και τα βερνίκια εκτός από το ότι εκπληρούν τις προδιαγραφές ΕΝ 71 1-3 σχετικά με την ασφάλεια των χρωμάτων στα παιχνίδια, είναι κατασκευασμένα από τελείως φυσικές πρώτες ύλες όπως είναι το λινέλαιο και το πορτοκαλέλαιο.

Δεν καταστρέφουμε τα δέντρα φτιάχνοντας ξύλινα παιχνίδια;

Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των παιχνιδιών είτε προέρχεται από καλλιεργήσιμα δέντρα με σκοπό την υλοτόμηση τους είτε από τη βιώσιμη διαχείριση των δασών η οποία ελέγχεται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Δασικών Υπηρεσιών. Μέσα από τη βιώσιμη διαχείριση των δασών εξασφαλίζονται πόροι αναγκαίοι για την προστασία και τη διαιώνιση των δασών!

Θα μπορούσα να επισκεφτώ το εργαστήριο της Beaver's Wooden Toys;

Σίγουρα! Ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες μας να επισκεφθούν τo εργαστήριο μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το beaverwoodentoys@gmail.com και να ζητήσετε μια περιήγηση στο εργαστήριο της Beaver’s Wooden Toys.