ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν προβείτε σε ακύρωση κάποιας παραγγελίας προϊόντος, θα λάβετε από εμάς ολόκληρο το ποσό που καταβάλατε για να αγοράσετε αυτό το προϊόν συμπεριλαμβανομένων και των όποιων εξόδων αποστολής. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει το συντομότερο και σε κάθε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες μετά την ειδοποίηση για την ακύρωσή σας. Δεν θα χρεωθείτε για την επιστροφή των χρημάτων. Ενδέχεται ένα μέρος του ποσού να επιστραφεί αφού παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα ή όταν αποδείξετε ότι τα έχετε επιστρέψει.

  • Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο σε 14 ημέρες, από από την ημέρα που μας ενημερώσατε για την απόφασή σας να ακυρώσουμε την παραγγελία.
  • Μαζί με τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να στείλετε και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο), εάν δεν την έχετε θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα σημείωμα τον αριθμό της παραγγελίας.
  • Λόγω των νέων κανονισμών υγιεινής και για την ασφάλεια όλων μας, ορισμένα παιχνίδια δεν μπορούν να επιστραφούν όταν ανοίξει συσκευασία.
Πολιτική Επιστροφών Beavers

ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν άθικτο ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, το παιχνίδι και η συσκευασία του να είναι στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν φθορές ή σκισίματα.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Λόγω των νέων κανονισμών υγιεινής και για την ασφάλεια όλων μας, μπορείτε να επιστρέψετε τα παρακάτω προϊόντα μόνο όταν δεν έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους: – Μασητικά, – Μασητικές Kουδουνίστρες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμητέ για οποιονδήποτε λόγο να επιστρέψετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει πρώτα θα πρέπει να μας ενημερώσετε με ένα μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (beaverwoodentoys@gmail.com) ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.

Όταν λάβουμε το μήνυμα, σας ζητάμε να επιστρέψετε το προϊόν μαζί με το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς εντός 14 ημερών. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει το συντομότερο και σε κάθε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες μετά την ειδοποίηση για την ακύρωσή της παραγγελία σας. Τα χρήματα που θα επιστραφούνε στον λογαριασμό σας θα είναι το ποσό που καταβάλατε για να αγοράσετε το προϊόν που επιστρέφετε συμπεριλαμβανομένων και των όποιων εξόδων αποστολής.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει με κάποιο άλλο, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Το νέο προϊόν θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από το αρχικό προϊόν. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν που θα επιστραφεί για να αλλαχθεί θα πρέπει να είναι άθικτα εντός της συσκευασίας τους.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Σε περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Η εταιρία υποχρεούται είτε να αντικαταστήσει το προϊόν είτε να δεχτεί την ανάκληση του προϊόντος. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν το ελάττωμα του προϊόντος δεν προέρχεται από παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος ή κακή χρήση αυτού.