Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για 2 άτομα

Τα ξύλινα παιδικά παιχνίδια για 2 άτομα που διαθέτει η Beaver’s Toys αποτελούν σημαντικό παράγοντα της κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Υποστηρίζουν τη συναισθηματική και ψυχολογική ανάπτυξη, επειδή δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν και να κατανοήσουν τα συναισθήματα τους, αλλά και των φίλων τους. Τα μικρά σας διδάσκονται πολύτιμες συναισθηματικές δεξιότητες, όπως να έχουν μια ρεαλιστική αντίληψη για τον εαυτό τους, την ικανότητα να ρυθμίζουν τα συναισθήματά τους και τον αυτοέλεγχο. Κατά τη διάρκεια της παρτίδας, οι σύντροφοί τους στη διασκέδαση τα βοηθούν να παρουσιάσουν και να εξασκήσουν τις δεξιότητες που ήδη έχουν κατακτήσει. Οι ομαδικές ασχολίες στο νηπιαγωγείο, όπως αυτές της Beaver’s, συμβάλλουν στη κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Διανθίζουν κοινωνικές δεξιότητες, όπως η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης, η συναισθηματική αυτορρύθμιση και η ενσυναίσθηση. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας που διευκολύνουν την προσέγγιση των άλλων παιδιών και την ομαλή συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες.

Παιδικά Παιχνίδια 2 ατόμων, για δυο παίκτες

Τουβλάκια Κατασκευών

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Παιδικά Παιχνίδια 2 ατόμων, για δυο παίκτες

Ανάπτυξη μέσα από τα παιχνίδια για 2 παιδιά

Οιομαδικές ασχολίες για παιδιά προσχολικής ηλικίας συμβάλουν στην εξάσκηση της λεκτικής αλλά και της εξω-λεκτικής επικοινωνίας τους. Τα νήπια εξοικειώνονται στο να διαπραγματεύονται ρόλους, να διεκδικούν τη συμμετοχή τους σε ασχολίες με άλλα παιδιά και να κατανοούν τα συναισθήματα τους. Ένα ακόμα δίδαγμα που προσφέρουν, είναι ότι μαθαίνουν να περιμένουν τη σειρά τους στη διαδικασία και να μοιράζονται τα συναισθήματα και τα πράγματα τους. Τέλος, μέσω της διαχείρισης διαφωνιών και συγκρούσεων, τα παιδιά παρατηρούν διαφορετικές οπτικές και έρχονται σε επαφή με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων.

Ξεγνοιασιά στα παιχνίδια με δυο παίκτες

Οι ομαδικές ασχολίες του Κάστορα είναι βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, κατασκευασμένα από φυσικά ξύλα. Χρωματίζονται με υλικά ειδικά για παιδικά είδη, και είναι πιστοποιημένα από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Κάθε ξύλινη δημιουργία μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας.

Ερευνητές, όπως οι Smilansky και Shefatya, υποστηρίζουν ότι η ικανότητα ενός παιδιού να μαθαίνει στο σχολικό περιβάλλον εξαρτάται από την ευκολία του να σχετίζεται με τους συνομήλικους συνομίληκούς του.

Παιδικά Παιχνίδια 2 ατόμων, για δυο παίκτες

Πυργομαχίες Ισορροπίας

1 Σετ

€ 23.00

Παιδικά Παιχνίδια 2 ατόμων, για δυο παίκτες

Διευκολύνετε τα παιδιά να δημιουργούν φιλικές σχέσεις και συνεργασίες με τους συμπαίκτες τους. Βοηθήστε τα να θυσιάσουν κάτι από το προσωπικό τους συμφέρον για το συμφέρον της ομάδας. Δώστε στα μικρά σας την ευκαιρία:

  • να μάθουν να μοιράζονται

  • να διαπραγματεύονται

  • να επιλύουν προβλήματα μόνα τους

  • να λειτουργούν δίκαια

  • να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων

Καλλιεργείστε τους το αίσθημα της ευθύνης και του ενδιαφέροντος προς την ομάδα.

Διαλέξτε κάποιο από τα ξύλινα παιχνίδια της Beaver’s Toys για 2 ομάδες και ενθαρρύνετε τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών. Γνωρίστε τους την συλλογική εργασία και πως να μοιράζονται τα πράγματα τους με τους φίλους τους.