Παιδικά μαγικά τρικ και κόλπα

Αυτή η σειρά παιχνιδιών σχεδιάστηκε για να μάθει στα παιδιά να εμμένουν στη λύση προβλημάτων. Προετοιμάζοντας τα για τη σύνθετη και υπολογιστική σκέψη που θα χρειαστούν στο μέλλον. Διδάσκονται από πολύ μικρή ηλικία την τέχνη του εντυπωσιασμού μέσα από το παιχνίδι τους. Η έκπληξη που προκαλούν τα ξύλινα μαγικά τρικ τραβά όλα τα βλέμματα και το παιδί εξοικειώνεται με τον κόσμο και γίνεται πιο ανοιχτό στις κοινωνικές επαφές.

Κάνοντας κόλπα με τα παιχνίδια του Κάστορα έρχονται σε επαφή με τις βασικές αρχές της φυσικής και τη μηχανική της κατασκευής. Αυτού του είδους οι ασχολίες έχουν την ικανότητα μέσω της διασκέδασης να προετοιμάζουν τους μπόμπιρες από πολύ μικρή ηλικία για την αυριανή τους εκπαίδευση. Οι μικροί μας φίλοι ξετρελαίνονται, όταν έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με εντυπωσιακά κινητικά παιχνίδια. Είναι πάντα έτοιμοι και χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τα χέρια και το μυαλό τους. Μαθαίνουν να εμμένουν στην επίλυση προβλημάτων και να συνεργάζονται μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία ψυχαγωγίας. Οι μικροί εξερευνητές ανακαλύπτουν βιωματικά μέσα από το παιχνίδι βασικές αρχές και νόμους που διέπουν τη φύση, όπως την τριβή και τη βαρύτητα. Ενισχύουν δεξιότητες, όπως είναι η παρατήρηση, η αποτελεσματική συνεργασία, η κιναισθητική αντίληψη. Αναπτύσσουν δεξιότητες που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τις καινοτομίες του αύριο.

Παιδικά μαγικά τρικ κόλπα
Παιδικά μαγικά τρικ κόλπα

Μαγικά τρικ και παιδική ψυχολογία

Η φαντασία των μικρών σας εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ συμβάλει στην θετική αυτο-εικόνα τους και το χτίσιμο της αυτοεκτίμησής τους. Αυτά καθορίζονται κυρίως από την αποδοχή, την αγάπη και την εκτίμηση που λαμβάνουν από τους γύρω τους. Τέτοιου είδους παιχνίδια έρχονται να εμπλουτίσουν τη ζωή τους με θετικές αναμνήσεις και εικόνες. Θετικά στοιχεία για τον εαυτό του και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τα παραμελούμε ή να τα αγνοούμε. Το ξύλινο Κρόταλο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς τα νήπια διασκεδάζοντας μαθαίνουν να επιλύουν προβλήματα, να συνεργάζονται και να δίνουν σύνθετες λύσεις. Οι μικροί μας φίλοι παίζοντας εφαρμόζουν τους νόμους της μηχανικής και των συνισταμένων δυνάμεων και νιώθουν τη χαρά της ανακάλυψης. Επιπλέον, η ευκαιρία συνεργασίας που δίνουν αυτά τα παιχνίδια στο παιδί και στον γονέα, προωθούν τη δημιουργία ενός πιο ισχυρού δεσμού μεταξύ τους.

Κρόταλο του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Οικολογικά παιδικά μαγικά τρικ

Αυτή η σειρά ξύλινων οικολογικών προϊόντων για νήπια προσχολικής ηλικίας αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα, χρωματισμένα με υλικά ειδικά για παιδικά παιχνίδια. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και EN 71-3). Κάθε παιχνίδι μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας.

Ερευνητές παιδοψυχολόγοι καταλήγουν πως η επιλογή ενός υπερδιεγετικού παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα, εμποδίζοντας την κριτική σκέψη. Ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται πολλά για να είναι επιτυχημένο, θα λέγαμε πως η απλότητα είναι το παν.

Παιδικά μαγικά τρικ κόλπα
Παιδικά μαγικά τρικ κόλπα

Ανάπτυξη δεξιοτήτων και μαγικά τρικ

Κάντε την καλύτερη επιλογή στα κόλπα με μαγικά τρικ για τα παιδιά σας, και αυτό γιατί η συγκεκριμένη σειρά μας προσφέρει μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα:

  • βελτιώνει τις μαθησιακές δεξιότητες και σκέψεις
  • αναπτύσσει τη συγκράτηση της γνώσης
  • αυξάνει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • συστήνει τις φυσικές επιστήμες
  • διευκολύνει την ενσωμάτωση σε ομάδες
  • προωθεί τη δημιουργικότητα
  • παροτρύνει νέες ιδέες

Είστε στο σωστό μέρος για να διασφαλίσετε ότι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Κάνοντας δώρο ένα παιχνίδι μας, θα προσφέρετε αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Επιλέξτε κάποιο από τα ξύλινα παιχνίδια της Beaver’s Toys που είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας, με οικολογικά χρώματα και τέλεια υφή!