Ξύλινα παιδικά τουβλάκια του Κάστορα

Τα ξύλινα τουβλάκια είναι ένα από τα πιο βασικά και κλασικά παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη των αισθήσεων των μικρών μας φίλων. Βοηθήστε τα να εξελίξουν την οπτικοκινητική τους αντίληψη και τις ικανότητες τους στην λεπτή κινητικότητα.

Τα νήπια περίπου από την ηλικία του ενός έτους, ήδη ξεκινούν να κατασκευάζουν πύργους τοποθετώντας το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο και στη συνέχεια τα ρίχνουν κάτω,. Παράλληλα, η συσκευασία αποτελεί μέρος της ψυχαγωγικής διαδικασίας, διότι το κάθε γεωμετρικό σχήμα έχει τη θέση του σε αυτή. Από την ηλικία περίπου των 3 ετών, όταν πλέον η ανάπτυξη της φαντασίας ξεκινάει, δημιουργούν ιδιαίτερα κτίσματα όπως πόλεις, κάστρα, τοπία και ότι άλλο χωράει ο νους τους.

Ξύλινα Τουβλάκια Παιδικά Παιχνίδια
Ξύλινα Τουβλάκια Παιδική Δημιουργικότητα

Κατασκευές με ξύλινα τουβλάκια

Η μεγάλη ποικιλία 14 διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών βοηθά να αντιληφθούν τις έννοιες του βάρους, της πίεσης, των μεγεθών, των σχημάτων και των χρωμάτων. Αυτό το σετ είναι η καλύτερη αφετηρία για υπέροχες δημιουργίες που κρατούν τα μικρά σας ενεργά και δημιουργικά για ώρες.

Μαθαίνουν να εξασκούν τις δεξιότητές τους και νιώθουν ότι τα καταφέρνουν από μόνα τους, με τις δικές τους δυνάμεις. Φέρνουν εις πέρας επιτεύγματα που δεν θα ήταν εφικτό να τα πραγματοποιήσουν σε καταστάσεις εκτός παιχνιδιού. Αποκτούν αυτοπεποίθηση, ισορροπούν καλύτερα και αναπτύσσουν τον οπτικό-κινητικό συντονισμό τους. Οι ασχολίες κατασκευών βελτιώνουν το συντονισμό των κινήσεων των νηπίων και τους δίνουν την ευκαιρία να ελευθερώσουν τη φαντασία τους, χωρίς να την περιορίζουν με κανόνες.

Κατασκευές του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Απολαύστε τα χωρίς αναστολές

Αυτή η σειρά προϊόντων του Κάστορα αποτελείται από οργανικά και φιλικά προς το περιβάλλον παιχνίδια από φυσικό ξύλο λεύκας. Χρωματίζονται με υλικά ειδικά για βρεφικά είδη, πιστοποιημένα από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και EN 71-3). Το κάθε σετ περιέχει 37 κομμάτια σε 14 διαφορετικά σχήματα και 4 διαφορετικά χρώματα, σχεδιασμένα ιδανικά για τα χεράκια των μικρών μας φίλων.

Πρόσφατες έρευνες κατέληξαν πως οι ασχολίες κατασκευών συμβάλλουν καθοριστικά στην καλλιέργεια των γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών και τα βοηθά να κατακτήσουν την ανάπτυξη παράλληλα με τη μόρφωση. Η απουσία εκπαιδευτικών ενασχολήσεων από το προσχολικό ηλικιακό στάδιο, οδηγεί σε εφήβους που δεν αγαπούν την μάθηση.

Ξύλινα Τουβλάκια Χαρούμενα Παιχνίδια

Απαραίτητα εφόδια που προσφέρουν τα τουβλάκια κατασκευών

Κατευθύνοντας τους μικρούς σας φίλους σε τέτοιου είδους ψυχαγωγία, αναπτύσσουν πληθώρα από τις ικανότητες τους. Συγκεκριμένα, βοηθάτε κάθε νήπιο να βελτιώσει ατομικές ικανότητες όπως:

  • τη μνήμη
  • την παρατηρητικότητα
  • τη συγκέντρωση
  • την προσοχή
  • την ισορροπία
  • την αλληλεπίδραση

Βοηθήστε τα νήπια, με ευφάνταστους τρόπους να μάθουν να δημιουργούν φιλικές σχέσεις, να συνεργάζονται μεταξύ τους και να εξασκούν την παρατηρητικότητά τους. Επιλέξτε το σετ κατασκευών με τουβλάκια από την Beaver’s Wooden Toys και αφιερώστε χρόνο με την οικογένεια σας.