Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για κορίτσια

Η Beaver’s Toys ακολουθώντας τις τελευταίες έρευνες έχει καταλήξει πως τα παιχνίδια δεν πρέπει να διαχωρίζονται σε αγορίστικα και κοριτσίστικα. Δεν χρειάζεται να έχουν γένος, τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό. Έτσι, τα νήπια μαθαίνουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι αντρικά ή γυναικεία, αλλά όλων των ανθρώπων. Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια μόνο να χάσουν μπορούν από αυτόν το διαχωρισμό των ασχολιών τους.

Οι ξύλινες δημιουργίες μας για κορίτσια και αγόρια συμβάλλουν στην υγιή διαμόρφωση της ταυτότητας του φύλου των μικρών σας. Εκτός των άλλων, μαθαίνουν και στις πριγκίπισσές σας να κατασκευάζουν και να επισκευάζουν, να ασχολούνται με την επίλυση προβλημάτων και να αποκτούν καλύτερη κατανόηση του χώρου. Με την ίδια λογική βοηθούν και τα αγόρια να ασχολούνται με οικιακές δουλειές και να γίνονται τρυφεροί και στοργικοί πατέρες.

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια

Τουβλάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια

Παίζοντας με κοριτσίστικα παιδικά παιχνίδια

Σχεδόν όλα τα σχέδια της Beaver’s Toys απευθύνονται και σε αγόρια και σε κορίτσια και εμπλουτίζουν το συναίσθημα και τη φαντασία, ενώ καλλιεργούν τη δημιουργικότητα. Καλλιεργούν τη σκέψη, την κρίση, τη μνήμη και τη δημιουργικότητά τους, συντελούν στην άσκηση των δεξιοτήτων τους και στη διαμόρφωση του κοινωνικού τους εγώ. Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται ως εκπαιδευτικά, διότι προωθούν πληθώρα μαθησιακών δεξιοτήτων. Και πως αλλιώς θα γινόταν, αφού σε αντίθετη περίπτωση, θα εξαντλούταν πολύ σύντομα και οι μπόμπιρες θα έχαναν το ενδιαφέρον τους για αυτά. Θα πρέπει να ωθήσετε τις μικρούλες και τους μικρούληδες να διαλέγουν μόνα τους τις ασχολίες τους και να αποφασίζουν τι είναι διασκεδαστικό και τι όχι. Τις πιο πολλές φορές, μια επιτηδευμένη επιλογή δώρου το μόνο που πετυχαίνει είναι να περιορίσει την δημιουργικότητα.

Ξύλινες Περπατούρες

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Ξύλινες Περπατούρες

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Ξύλινες Περπατούρες

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Απολαύστε την ασφάλεια των κοριτσίστικων παιχνιδιών

Όλα τα ξύλινα προϊόντα της Beaver’s Toys αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα, χρωματισμένα με υλικά ειδικά για παιδικά είδη. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Κάθε ξύλινο παιχνίδι μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας.

Έρευνες των τελευταίων ετών έδειξαν, πως τα νήπια που δεν επιλέγουν δώρα με στερεότυπο τρόπο, γίνονται ενήλικοι με υψηλότερη αυτοεκτίμηση και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δώστε τους, λοιπόν, την επιλογή να έρθουν σε επαφή με τις ξύλινες δημιουργίες της Beaver’s Toys.

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για κορίτσια

Ξύλινα Τρίκ του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια για κορίτσια

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα ξύλινα δώρα των μικρών σας και αυτό γιατί τα οργανικά προϊόντα της Beaver’s Toys διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά πλεονεκτήματα.

  • Αυξάνουν την ισορροπία και την ευλυγισία
  • Διατηρούν το σώμα σε εγρήγορση
  • Προσφέρουν δύναμη και ευλυγισία
  • Αναπτύσσουν υγιές μυοσκελετικό σύστημα
  • Χαρίζουν έλεγχο των κινήσεων
  • Βελτιώνουν τα αντανακλαστικά
  • Ενισχύουν δεξιότητες λεπτής και αδρής κινητικότητας

Οι γονείς πρέπει να επιλέγουν δώρα ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντά, το υλικό κατασκευής και την παιδαγωγική τους χρησιμότητα. Στην Beaver’s Wooden Toys θα βρείτε πληθώρα ξύλινων κατασκευών προσχολικής ηλικίας. Και να θυμάστε, όσο πιο απλό είναι ένα παιχνίδι, τόσο πιο καλό και διαχρονικό αποδεικνύεται.