Ξύλινα παιδικά παιχνίδια δεινόσαυροι

Η ζωηρή φαντασία είναι αναπόσπαστο χαρακτηριστικό και πηγή αναμνήσεων των παιχνιδιών της νηπιακής ηλικίας. Η τροφοδότηση της φαντασίας των μικρών σας είναι μια από τις ανάγκες που οι ξύλινοι δεινόσαυροι έρχονται να καλύψουν με εξαιρετικό τρόπο. Οι φιγούρες που δημιουργούνται, καθώς τα πόδια τους περιστρέφονται, παραπέμπουν σε δύο ή και παραπάνω ζώα της προϊστορικής εποχής.

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των νηπίων παίζει η φαντασία και είναι απαραίτητη σε ποικίλες περιπτώσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να την υποστηρίζετε καθώς το μικρό σας μεγαλώνει. Όταν ασχολούνται με τα ξύλινα ζωάκια του Κάστορα, αποκτούν την ικανότητα να παράγουν κάτι νέο και πρωτότυπο. Οι ξύλινοι δεινόσαυροι λειτουργούν ιδιαίτερα θετικά για τη διέγερση του εγκεφάλου και παρέχουν το ιδανικό σκηνικό για τη φαντασία. Οι ποικίλες επιλογές ενασχόλησης που προσφέρουν, τονώνουν την αυτοπεποίθηση των μικρών μας φίλων. Τους δίνουν την δυνατότητα να θέτουν σε εφαρμογή ακόμα δημιουργικότερες ιδέες.

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια δεινόσαυροι

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια δεινόσαυροι

Δεινόσαυροι και τα παιδικά παιχνίδια τους

Αυτή η σειρά προϊόντων της Beaver’s Toys προσφέρει την τέλεια αφορμή για τη δημιουργία φανταστικών ιστοριών, χαμένων στην προϊστορική περίοδο. Δίνει τη χαρά να ανακαλύψουν γνώριμες μορφές ζώων καθώς πειραματίζονται με την μηχανική των σχεδίων της. Γυρνώντας τα πόδια τους, οι μορφές αλλάζουν και ένα φιλήσυχο ζωάκι μεταμορφώνεται σε ξύλινη φιγούρα ζώου που έρχεται από το παρελθόν. Ένα ακόμα μεγάλο προτέρημα αστείρευτου ενδιαφέροντος είναι, ότι είναι συναρμολογούμενα και συνεργαζόμενα μεταξύ τους. Μπορεί οι μπόμπιρες να προσαρμόσουν τα πόδια του ενός στο άλλο, δημιουργώντας τα ζωάκια τους έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμούν. Η διαδικασία της ψυχαγωγίας με τους ξύλινους δεινόσαυρους είναι τόσο φυσική διαδικασία για τα μικρά σας, όσο και η ίδια η ανάπτυξη τους. Εξελίσσουν τη δεξιότητα του κρατήματος και συνεχίζουν με την ανάπτυξη λεπτών λαβών και την επιδέξια χρήση των χεριών και των δαχτύλων.

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ξύλινοι δεινόσαυροι και ασφαλή παιχνίδια

Οι ξύλινοι δεινόσαυροι διατίθενται σε 3 διαφορετικά χρώματα ο καθένας . Αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικό ξύλο οξιάς, χρωματισμένο με υλικά ειδικά για βρεφικά είδη. Η τελική του επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3)).Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 17cm x 13cm x 8cm και περιλαμβάνει 1 ζωάκι.

Ακαδημαϊκές έρευνες υποστηρίζουν πως η απουσία ασχολιών φαντασίας στη νηπιακή ηλικία του ατόμου καταλήγουν σε έλλειψη δημιουργικότητας και πρωτότυπων ιδεών στην ενήλικη ζωή. Βοηθήστε τα νεότερα μέλη της οικογένειας σας να κάνουν όνειρα και να προσπαθούν να τα υλοποιήσουν, ικανότητες που είναι πολύ σημαντικές στις ζωές όλων μας.

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια δεινόσαυροι

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ζωάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια δεινόσαυροι

Παιχνίδια δεινόσαυροι και εκπαίδευση

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα μέσα εξέλιξης της φαντασίας των μικρών σας και αυτό γιατί τα ξύλινα ζωάκια της Beaver’s Toys διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά πλεονεκτήματα:

  • καλλιέργεια της φαντασίας
  • διέγερση εγκεφάλου
  • δημιουργία πρωτότυπων ιδεών
  • καλλιτεχνική διέγερση
  • πειραματισμός με την μηχανική
  • φυσικές οργανικές πρώτες ύλες

Καλλιεργείστε στα παιδιά την αγάπη για τα ξύλινα παιχνίδια και αυτή η σχέση μόνο έκπληξη θα σας προκαλέσει, κυρίως με τις δεξιότητες που θα αναπτύξουν. Δώστε τους δώρα με τα οποία μπορούν να σκεφτούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες, όπως τα παιχνίδια με ξύλινους δεινόσαυρους από την Beaver’s Toys.