Ξύλινα ζωάκια του δάσους από την Beaver’s Toys

Αυτή η σειρά παιχνιδιών δημιουργήθηκε από την Beaver’s Toys για να ωθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ζωάκια του δάσους. Οι φιγούρες που δημιουργούνται καθώς περιστρέφονται τα πόδια τους, παραπέμπουν σε δύο ή και παραπάνω μορφές, εντυπωσιάζοντας τους μικρούς μας φίλους με τον σχεδιασμό τους. Τα παιδιά επωφελούνται από την ευκαιρία που τους δίνουν τα παιχνίδια του Κάστορα να είναι ελεύθερα, να χρησιμοποιήσουν και να εξερευνήσουν τη φαντασία τους.

Οι γονείς επιβάλλεται να παρέχουν στους μικρούς μπόμπιρες παιχνίδια που διεγείρουν τη φαντασία και πιο συγκεκριμένα παιχνίδια με αφαιρετικό σχεδιασμό. Όταν παρέχουμε στα νήπια τέτοιου είδους αντικείμενα, ενθαρρύνουμε την έκφραση των ιδεών τους μέσω καλλιτεχνικών διαδρομών. Επιλέγοντας τις παιδικές φιγούρες της Beaver’s Toys, διασφαλίζετε ότι τα παιχνίδια που παρέχετε στα παιδιά σας προκαλούν το ενδιαφέρον τους και εξασκούν την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να παρέχουμε στα παιδιά δημιουργικά παιχνίδια που ενθαρρύνουν την έκφραση των ιδεών τους μέσω καλλιτεχνικών εμπειριών.

Ξύλινα Ζωάκια του Δάσους

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ξύλινα Ζωάκια του Δάσους

Παίζοντας με τα ξύλινα ζωάκια του δάσους

Η γνωριμία με τις συγκεκριμένες δημιουργίες του Κάστορα, δίνει στα παιδιά τη χαρά να ανακαλύψουν χαρακτηριστικές μορφές ζώων, καθώς πειραματίζονται με την μηχανική του παιχνιδιού. Γυρνώντας τα πόδια τους, οι μορφές αλλάζουν από ένα ζωάκι σε κάποιο άλλο εντυπωσιάζοντας έτσι τα παιδιά. Ένα ακόμα μεγάλο προτέρημα αυτών των παιχνιδιών αποτελεί το γεγονός ότι είναι συναρμολογούμενα και συνεργαζόμενα μεταξύ τους. Μπορεί τα παιδιά να τοποθετήσουν τα πόδια του ενός παιχνιδιού στον άλλο, δημιουργώντας τα παιχνίδια τους όπως ακριβώς τα επιθυμούν.

Η κίνηση των ποδιών και η μηχανική αυτών των παιχνιδιών ωθούν τα παιδιά να κατακτήσουν τον έλεγχο των βραχιόνων και των χεριών τους. Δώστε τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στις δικές τους ικανότητες, καθώς αρχίζουν να σκέφτονται και να παίζουν ανεξάρτητα. Τα παιχνίδια με ζώα για παιδιά προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές και μπορούν να τα οδηγήσουν να σκέφτονται δημιουργικά και διαφορετικά.

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Νιώστε σίγουροι στην επιλογή των ξύλινων ζώων του δάσους

Όλα τα παιχνίδια αυτής της σειράς διατίθενται σε 3 διαφορετικά χρώματα το καθένα. Αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα οξιάς, χρωματισμένα με υλικά ειδικά για παιδικά παιχνίδια. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 17cm x 13cm x 8cm και περιλαμβάνει 1 τεμάχιο.

Έχει παρατηρηθεί πως η έλλειψη παιχνιδιών φαντασίας στη νηπιακή ηλικία, οδηγεί σε δυσκολίες στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους. Επίσης, παρατηρούνται δυσλειτουργίες στην επινόηση πρωτότυπων ιδεών και στη προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Παιδικά Πλάσματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 22.00

Ξύλινα Ζωάκια του Δάσους

Προοπτική μέσω των ξύλινων ζώων του δάσους

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα παιχνίδια φαντασίας των παιδιών σας και αυτό γιατί τα ξύλινες φιγούρες του δάσους διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα:

  • σχηματισμός φαντασίας
  • διέγερση εγκεφάλου
  • πρωτότυπες ιδέες
  • καλλιτεχνική διέγερση
  • πειραματισμός με την μηχανική
  • φυσικές οργανικές πρώτες ύλες

Όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι που κάνουν τις δημιουργίες της Beaver’s Wooden Toys αναντικατάστατες στην παιχνιδοθήκη των παιδιών. Δωρίστε τους τα παιχνίδια με τα οποία μπορούν να σκεφτούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες.