Ξύλινα Επιτραπέζια παιχνίδια του Κάστορα

Οι ομαδικές δραστηριότητες βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να εξελιχτούν κοινωνικά. Mέσω αυτών μαθαίνουν να παίζουν τίμια και να τηρούν τους κανόνες του παιχνιδιού. Επιπλέον, μαθαίνουν να περιμένουν τη σειρά τους, να σέβονται τους άλλους και να μοιράζονται τα πράγματά τους με τους φίλους τους.

Με τις ξύλινες ομαδικές ασχολίες της Beaver’s, τα μικρά σας εκπαιδεύονται να αποφασίζουν και να επιλέγουν μόνα τους. Έτσι διαμορφώνεται η προσωπικότητα τους και έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν πρωτοβουλίες. Παίζοντας οικογενειακά με τις δημιουργίες του Κάστορα, οι μπόμπιρες αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους. Επιλέξτε επιτραπέζιες ασχολίες και δώστε τους την ευκαιρία να βελτιώσουν το συντονισμό των κινήσεων τους, να εξελίξουν την οπτικοκινητική αντίληψη και τις ικανότητες τους στην λεπτή κινητικότητα.

Παιδικά Επιτραπέζια Παιχνίδια
Παιδικά Επιτραπέζια Παιχνίδια

Η προοπτική στην ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια

Σε αυτή την κατηγορία προϊόντων μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια άνω των 6 ετών και για να πραγματοποιηθούν χρειάζονται τουλάχιστον 2 άτομα. Οι κανόνες δεν επιβάλλονται, αλλά καθορίζονται από την ομάδα αφού σε αυτή την ηλικία έχουν έμφυτη την ανάγκη να συνεργαστούν. Επίσης, καταλαβαίνουν ότι είναι αναγκαίοι για τη σωστή λειτουργία και την ομαλή ροή της παρτίδας.

Τα ξύλινα τουβλάκια του Κάστορα αναπτύσσουν δεξιότητες στο στοίβαγμα και τη σύνθεση, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τον συντονισμό της αφής και την οπτική-χωρική αντίληψη. Ο Πύργος της Βαβέλ δημιουργήθηκε για να εξελίξει τις δεξιότητες και τη στρατηγική ολόκληρης της οικογένειας. Προκαλεί τους παίκτες να αφαιρέσουν τα ξύλινα μπλοκ ένα προς ένα και να τα τοποθετήσουν στην κορυφή του πύργου της Βαβέλ.

Τουβλάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Πυργομαχίες Ισορροπίας

1 Σετ

€ 23.00

Προδιαγραφές των επιτραπέζιων παιχνιδιών του Κάστορα

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται, κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η συγκεκριμένη σειρά είναι κατασκευασμένη από την υψηλότερη ποιότητα φυσικής ξυλείας. Ενώ, η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι για παιδικά προϊόντα, πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3).

  • Εκπαιδευτικές διαδικασίες
  • Οικογενειακή ενασχόληση
  • Ανθεκτικά στο χρόνο
  • Ασφαλής σχεδιασμός
  • Φυσικές οργανικές πρώτες ύλες
  • Φιλικά προς το περιβάλλον

Έχει παρατηρηθεί πως η ενασχόληση με ομαδικές δραστηριότητες προετοιμάζει τα νήπια για τα επόμενα στάδια τους, και ειδικά για την ενήλικη ζωή τους που είναι γεμάτη με κανόνες και νόμους.

Εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιδικά παιχνίδια, πύργος της Βαβέλ
Παιδικά Επιτραπέζια Παιχνίδια

Δείτε τα παιδιά σας να ανθίζουν παίζοντας με επιτραπέζια παιχνίδια

Με την επιλογή του δώρου σας μπορείτε να διευκολύνετε τα νέα μέλη της οικογένειας σας να δημιουργούν φιλικές σχέσεις και συνεργασίες με τους συμπαίκτες τους. Βοηθήστε τα να θυσιάσουν κάτι από το προσωπικό τους συμφέρον για το συμφέρον της ομάδας. Δώστε τους την ευκαιρία να μάθουν να μοιράζονται, να διαπραγματεύονται, να επιλύουν προβλήματα μόνα τους. Να παίζουν δίκαια και να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων. Καλλιεργείστε τους το αίσθημα της ευθύνης και του ενδιαφέροντος προς την ομάδα.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Beaver’s Toys, έχει πολύπλευρη γνώση στον τομέα των ξύλινων επιτραπέζιων και θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Ένα από τα δημοφιλή σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια μας θα ήταν υπέροχο δώρο για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από την ηλικία και την όποια περίσταση!