Ξύλινες περπατούρες για μωρά από την Beavers

Οι ξύλινες περπατούρες του Κάστορα δημιουργήθηκαν για να γυμνάζουν το σώμα του μωρού, βελτιώνοντας το συντονισμό των κινήσεων και ενδυναμώνοντας τους μύες. Αποτέλεσμα του παιχνιδιού των νηπίων είναι να στέκονται γρηγορότερα στα πόδια τους και να εξερευνούν το χώρο, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα.

Διευκολύνοντας τα μωρά να βηματίσουν πιο άνετα, αναπτύσσεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή τους. Εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες και νιώθουν ότι καταφέρνουν μόνα τους πράγματα. Φέρνουν εις πέρας κατορθώματα που δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρουν σε συνθήκες εκτός παιχνιδιού, και αυτό τα βοηθά να αποκτήσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση.

Ξύλινες Περπατούρες Στράτες για Μωρά

Συρόμενος Τροχός

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Συρόμενος Τροχός

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Συρόμενος Τροχός

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Ξύλινες Περπατούρες Στράτες για Μωρά

Παίζοντας με τις περπατούρες και τις στράτες του Κάστορα

Οι ξύλινες στράτες του Κάστορα δίνουν την ευκαιρία στα μωρά να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού ξεπερνώντας έτσι τους φόβους τους, όπως τα πρώτα τους βήματα. Αναμφισβήτητο συμπέρασμα είναι πως βελτιώνουν αισθητά το συντονισμό των κινήσεων των νηπίων εξασκώντας τα να ισορροπούν καλύτερα. Το παιχνίδι με τις ξύλινες στράτες μας αυξάνει τα επίπεδα της περιέργειας και ενθαρρύνει τη διάθεση για εξερεύνηση. Όλα τα μικρά παιδιά ανεξαιρέτως αγαπούν να μαθαίνουν τον κόσμο μέσα από την εξερεύνηση, καθώς ο ήχος και οι κινήσεις του παιχνιδιού τραβούν την προσοχή τους. Τέλος, αυτή η σειρά παιχνιδιών της Beaver’s Toys δίνει την ευκαιρία στους μπόμπιρες να εκτονώσουν τυχόν εντάσεις με το τρέξιμο, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν την ευλυγισία, την αντοχή, τη ταχύτητα, την ετοιμότητά τους.

Πτηνά του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Πτηνά του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Πτηνά του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 28.00

Ξύλινες βρεφικές περπατούρες και πρότυπα ασφαλείας

Νιώστε την ασφάλεια στην επιλογή της Beaver’s Toys για τα παιχνίδια των παιδιών σας, γιατί οι περπατούρες προσχολικής ηλικίας που δημιουργούμε διαθέτουν μια σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα:

  • υψηλότατη ποιότητα φυσικού ξύλου
  • οικολογικό βερνίκι πιστοποιημένο για βρεφικά παιχνίδια (DIN 53160 και DIN EN 71-3)
  • φυσικά χρώματα πιστοποιημένα για παιδικά παιχνίδια
  • φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα
  • ανθεκτικά στον χρόνο και τη χρήση
  • προσεκτικός ακίνδυνος σχεδιασμός
  • ιδανικό για τα χέρια των παιδιών

Παιδοψυχολόγοι καταλήγουν πως η απουσία κινητικών παιχνιδιών στερεί την ευκαιρία στο συντονισμό του σώματος των μωρών, την επίγνωση και τον συνδυασμό των κινήσεων τους. Βοηθήστε τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας να αναπτύξουν την επίγνωση του χώρου, των διαφορετικών κατευθύνσεων και την έννοια ρυθμού.

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Hobbyhorses του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 31.00

Η περπατούρα και τα οφέλη της ξύλινης στράτας

Τα ξύλινα κινητικά παιχνίδια μας προσφέρουν στο παιδί την ευκαιρία να εκφράσει τα συναισθήματά του και να εξωτερικεύσει την ένταση του δίχως να νιώθει περιορισμένο. Η ενθαρρυντική άσκηση την ώρα του παιχνιδιού έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη προσαρμογή του στα πρώτα του βήματα. Τέλος, ότι μαθαίνει την ώρα του παιχνιδιού με την ξύλινη περπατούρα καταγράφεται στο μυαλό του και γίνεται αναπόσπαστη δεξιότητα του.

Επιλέξτε τις ξύλινες περπατούρες της Beaver’s Toys και θα διαπιστώσετε πως η σχέση του παιδιού σας με το παιχνίδι του θα σας εκπλήξει. Όσο θα περνάει χρόνο παίζοντας, θα αναπτύσσει τις δεξιότητές του και όσο θα αναπτύσσεται, θα βελτιώνεται και στο τρόπο παιχνιδιού του.