Ξύλινα μασητικά παιχνίδια για μωρά

Τα ξύλινα μασητικά του Κάστορα είναι ένα απαραίτητο είδος παιχνιδιού, όταν το μικρό σας βρίσκεται στον 3ο μήνα της ζωής του και εμφανίζει τα πρώτα σημάδια οδοντοφυΐας. Αυτοί οι έξι ξύλινοι κρίκοι που παραπέμπουν σε φιγούρες από ζωάκια αποτελούν το κατάλληλο εργαλείο ανακούφισης για τη στοματική κοιλότητα των νεογέννητων.

Η ανατολή των πρώτων δοντιών και οι ενοχλήσεις που αυτή προκαλεί, κάνει τα βρέφη να ταλαιπωρούνται πάρα πολύ. Είναι η περίοδος που οι γονείς αναζητούν τρόπους να ανακουφίσουν τα μικρά τους από το σφίξιμο και τη φαγούρα που νιώθουν στα ούλα τους. Αναμφισβήτητα είναι μία φάση πολύ κουραστική και ψυχοφθόρα, τόσο για τα ίδια τα παιδιά, όσο και για τους γονείς που δεν ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν ώστε να τα ηρεμήσουν.

Ξύλινα Βρεφικά Μασητικά για μωρά

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Βρεφικά Μασητικά για μωρά

Παίζοντας με τα μασητικά για μωρά

Τα ξύλινα παιχνίδια οδοντοφυΐας του Κάστορα είναι ο ιδανικότερος τρόπος αποτροπής των βρεφών να ασχοληθούν με το να βάλουν τα χεράκια στο στόμα τους. Όταν θέλουμε να τα αποτρέψουμε, συμπεριφερόμαστε με θετικό τρόπο κάνοντας χρήση τεχνικών επιβράβευσης και αποσπώντας τους την προσοχή με μασητικά παιχνίδια του Κάστορα. Με αυτό το τρόπο αποφεύγουμε να επιπλήττουμε τα βρέφη, συνήθεια απόλυτα επιβλαβής για την ψυχοκινητική ωρίμανση τους.

Πρότυπα ασφαλείας ξύλινων μασητικών παιχνιδιών

Νιώστε την ασφάλεια στην επιλογή της Beaver’s Toys για τα μωρουδιακά είδη των μικρών σας και αυτό γιατί τα βρεφικά μας παιχνίδια διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα:

  • οργανικά οικολογικά παιχνίδια
  • φυσικά ξύλα χωρίς βερνίκια
  • χωρίς πρόσθετες χρωστικές
  • ανθεκτικά στο χρόνο και στη χρήση
  • ενδελεχής και ακίνδυνος σχεδιασμός
  • ιδανικά για τα χεράκια των παιδιών

Η εμπειρία των παλαιότερων γενεών έχει αποδείξει πως, χωρίς την βοήθεια των μασητικών παιχνιδιών θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τα πρώτα συμπτώματα της οδοντοφυΐας. Αυτά δεν είναι άλλα από ανεπιθύμητα σάλια, ανεξήγητη γκρίνια, μάσημα της γλώσσας και νευρικά χεράκια στο στόμα!

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Παιχνίδια Οδοντοφυΐας

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Βρεφικά Μασητικά για μωρά

Εξάσκηση δεξιοτήτων με τα μασητικά παιχνίδια

Οι πρώτες προσπάθειες των νεογέννητων να έρθουν σε επαφή με τα μασητικά μας παιχνίδια, περιλαμβάνουν την χρήση της παλάμης με όλα τα δάχτυλα γύρω από το ξύλινο ζωάκι. Μεγαλώνοντας, μέσω της σωματικής ανάπτυξης και της διάρκειας της ενασχόλησης τους, η ικανότητα των χεριών και των ματιών τους συντονίζεται σε υψηλότερο βαθμό. Δημιουργούν και αναπτύσσουν τον οπτικό-κινητικό τους συντονισμό, παίζοντας με απόλυτα φυσικά και προσεκτικά σχεδιασμένα αντικείμενα. Τελειώνοντας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη συμβολή τους στην ανάπτυξη νοητικών σχημάτων στα παιδιά, ενώ περιεργάζονται και εξερευνούν τις έξι διαφορετικές φιγούρες από ξύλινα ζωάκια.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την επιλογή των καλύτερων υλικών καθιστούν τα ξύλινα μασητικά παιχνίδια του Κάστορα την καταλληλότερη λύση για τα στάδια της πρώτης οδοντοφυΐας. Επιλέξετε χωρίς αναστολές τα μικρά, λεπτά και ελαφριά βρεφικά παιχνίδια μας για τα μικρά σας αγγελούδια.