Ξύλινες κουδουνίστρες για μωρά

Οι ξύλινες κουδουνίστρες για μωρά προσφέρουν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία, καθώς φέρνουν σε επαφή τα βρέφη με νέα σχήματα, χρώματα, υφές και ήχους. Η επαφή των νεογέννητων με τα φυσικά υλικά της Beaver’s Toys ενθαρρύνει να ανακαλύψουν τις αισθήσεις τους. Τα παιχνίδια που παράγουν ήχους και έχουν ζωηρά χρώματα είναι συναρπαστικά για τα μικρά σας και τα βοηθούν να αναπτύξουν την ακοή, την αφή και την όρασή τους.

Χαρίστε για πρώτο δώρο στα νεογέννητα τα ξύλινα παιχνίδια του Κάστορα και βοηθήστε τα να αναπτύξουν οπτικές, κινητικές και ακουστικές δεξιότητες. Πιο συγκεκριμένα, βοηθούν τον συντονισμό των ματιών με τα χέρια, μια λειτουργία που τα παιδιά θα τη χρησιμοποιήσουν σε όλη τη ζωή τους.

Κουδουνίστρες Βρεφικά παιχνίδια για μωρά

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Ξύλινες Κουδουνίστρες Βρεφικά Παιχνίδια για Μωρά

Ξύλινη κουδουνίστρα και η χρησιμότητά της

Η μηχανική στις ξύλινες κουδουνίστρες του Κάστορα διδάσκει στα παιδιά τη σχέση της δράσης και της αντίδρασης. Με άλλα λόγια ενεργοποιεί την εκμάθηση του αίτιου και του αποτελέσματος, αφού τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι όταν κουνούν το παιχνίδι, αυτό βγάζει ήχους. Επίσης, τα ζωηρά χρώματα σε συνδυασμό με τη φυσική απόχρωση του ξύλου βοηθούν τα νεογέννητα να ανακαλύψουν τον κόσμο των χρωμάτων. Οι ξύλινες επιφάνειες των προϊόντων μας ενεργοποιούν την αίσθηση της αφής στα μωρά, φέρνοντας τα σε επαφή με ένα φυσικό και ακίνδυνο υλικό. Τέλος, όλες οι παραπάνω λειτουργίες ωθούν τα παιδιά να μένουν προσηλωμένα στη δραστηριότητα, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της προσοχής.

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Ξύλινα Μασητικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Πρότυπα ασφαλείας για τις ξύλινες κουδουνίστρες

Νιώστε την ασφάλεια στην επιλογή της Beaver’s Toys για τα παιχνίδια των μικρών σας, και αυτό γιατί τα παιδικά μας είδη διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά πλεονεκτήματα:

  • υψηλότατη ποιότητα φυσικού ξύλου
  • φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο για βρεφικά παιχνίδια (DIN 53160 και DIN EN 71-3)
  • φυσικά χρώματα πιστοποιημένα για παιδικά παιχνίδια
  • φιλικά προς το περιβάλλον παιχνίδια
  • ανθεκτικά στον χρόνο και τη χρήση
  • προσεκτικός ακίνδυνος σχεδιασμός
  • ιδανικά για τα χέρια ενός μωρού

Ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν πως η έλλειψη της κουδουνίστρας στα πρώτα στάδια ανάπτυξης της ζωής των παιδιών οδηγεί σε άγνοια της σχέσης μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος και δυσλειτουργίες στο κομμάτι της εξερεύνησης.

Κουδουνίστρες βρεφικά παιχνίδια για μωρά

Ξύλινα Παιδικά Παιχνίδια

1 Τεμάχιο

€ 13.00

Ξύλινες μασητικές κουδουνίστρες για μωρά

Ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω της κουδουνίστρας

Με τα ξύλινα βρεφικά παιχνίδια μας θα προσφέρετε στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους με το πρώτο τους παιχνίδι. Η όραση τους θα βελτιωθεί καθώς τα φανταχτερά χρώματα των παιχνιδιών μας τραβούν την προσοχή τους. Η ακοή τους θα ενισχυθεί ακούγοντας τους λεπτούς ήχους από τον χτύπο των ξύλων. Η αφή τους θα ευαισθητοποιηθεί καθώς θα επεξεργάζονται τις επιφάνειες ενός φυσικού υλικού. Γνωρίζοντας πως η πρώτη κίνηση των μωρών θα είναι να βάλουν την κουδουνίστρα στο στόμα, εφαρμόζουμε απόλυτα φυσικό βερνίκι με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για ξύλινα παιχνίδια.

Αποκτήστε τις ξύλινες κουδουνίστρες του Κάστορα και ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίξουν με αυτές στους πρώτους μήνες της ζωής τους. Τα αποτελέσματα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους θα σας εντυπωσιάσουν!