Ξύλινα Βρεφικά Παιχνίδια του Κάστορα

Τα ξύλινα βρεφικά είδη του Κάστορα βοηθούν τα νεογέννητα στον τον πρώτο χρόνο της ζωής τους να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους και να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται. Εξερευνούν το περιβάλλον γύρω τους μέσω της όρασης, της ακοής, της γεύσης, της αφής και της κίνησης. Η Beaver’s Toys έχει επιλέξει να σχεδιάζει ελαφρά παιχνίδια με ζωντανά χρώματα που έλκουν το βλέμμα, την ακοή και την αφή των μωρών.

Οι ξύλινες δημιουργίες μας προσφέρουν εμπειρίες επαναλαμβανόμενης διασκέδασης μέσω της οποίας τα μωρά εξελίσσουν την όραση και την αντίληψη των σχημάτων. Η απασχόληση με τα ξύλινα βρεφικά είδη της Beaver’s Toys βοηθά τα νεογέννητα να καλλιεργήσουν δεξιότητες αισθητηριακής ολοκλήρωσης και κίνησης.

Κουδουνίστρες Βρεφικά παιχνίδια για μωρά

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινα Μασητικά

1 Τεμάχιο

€ 12.00

Ξύλινες μασητικές κουδουνίστρες για μωρά

Λειτουργίες που ενεργοποιούνται με τα βρεφικά παιχνίδια

Καθώς το παιδί περιεργάζεται τις κουδουνίστρες μας, ενεργοποιεί όλες του τις αισθήσεις με αποτέλεσμα να αυξάνεται η γενική αντιληπτική του ικανότητα. Πρώτα-πρώτα η ακοή από τους διάφορους ήχους των ξύλων, η όραση μέσω της παρατηρητικότητας και η αφή από την ψηλάφηση των οργανικών επιφανειών. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την όσφρηση και τη γεύση, δεδομένου του είδους του προϊόντος και των φυσικών υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιπλέον, οι ξύλινες κουδουνίστρες γυμνάζουν το σώμα, καθώς παράγουν μεγάλη ποικιλία ήχων που κάνουν τα βρέφη να στρέφονται προς αυτές προσπαθώντας να τις πιάσουν. Πιο συγκεκριμένα, βελτιώνουν το συντονισμό των κινήσεων τους ενώ παράλληλα ασκούν τους μύες των νεογέννητων. Τέλος, αυτή η σειρά της Beaver’s Toys δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να εξωτερικεύσουν την έντασή τους και να μην νιώθουν περιορισμένα.

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Μασητικές Κουδουνίστρες

1 Τεμάχιο

€ 14.00

Νιώστε την ασφάλεια στην επιλογή της Beaver’s Toys για τις ανάγκες των μικρών σας νεογέννητων και αυτό γιατί τα βρεφικά μας είδη διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά πλεονεκτήματα:

  • υψηλότατη ποιότητα φυσικού ξύλου
  • φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο για παιδικά είδη (DIN 53160 και DIN EN 71-3)
  • φυσικά χρώματα πιστοποιημένα για νεογέννητα
  • φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα
  • ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση
  • προσεκτικός ακίνδυνος σχεδιασμός
  • ιδανικά για τα χέρια ενός μωρού

Έρευνες των τελευταίων ετών καταλήγουν πως η ενασχόληση των μωρών με φυσικά παιχνίδια τέτοιου είδους διευκολύνει την ανάπτυξη των αισθήσεών τους. Βιώνουν τους ήχους, τις απεικονίσεις και τις υφές που τα ξύλινα μασητικά ζωάκια προσφέρουν. Τα νεογέννητα έχουν ανάγκη να βρίσκονται σε περιβάλλον ικανοποιητικό και σε αντικείμενα διέγερσης των αισθήσεων.

Βρεφικά παιχνίδια για μωρά

Κουδουνίστρες του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 13.00

Κουδουνίστρες βρεφικά παιχνίδια για μωρά

Ευκαιρία να σας εντυπωσιάσουν με τα βρεφικά παιχνίδια μας

Οι πρώτες προσπάθειες του νεογέννητου να έρθει σε επαφή με τις ξύλινες κουδουνίστρες περιλαμβάνουν τη χρήση της παλάμης με όλα τα δάχτυλα γύρω από το παιχνίδι. Μέσω της ανάπτυξης και της μεγάλης διάρκειας της ενασχόλησης, η ικανότητα των χεριών και των ματιών γίνεται πιο συντονισμένη. Δημιουργούν και αναπτύσσουν τον οπτικό-κινητικό τους συντονισμό. Παράλληλα το παιδί εξασκεί την ακουστική αντίληψη ακούγοντας και αναγνωρίζοντας ξύλινους φυσικούς ήχους και κατανοώντας τις διάφορες χροιές. Τα παιδιά αναπτύσσουν μια ομαλή γνωστική ανάπτυξη μέσω των σχημάτων, ενώ χειρίζονται και εξερευνούν ξύλινα ακίνδυνα αντικείμενα διαφόρων μορφών.

Όλα τα βρεφικά είδη του Κάστορα προετοιμάζονται, κατασκευάζονται, συναρμολογούνται και συσκευάζονται στο χέρι για να διασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Αποκτήστε τις ξύλινες κουδουνίστρες της Beaver’s Toys, και νιώστε την φυσικότητα ενός 100% οργανικού προϊόντος.