Ξύλινα παιχνίδια με φορτηγά του Κάστορα

Αυτή η σειρά ξύλινων φορτηγών του Κάστορα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους μπόμπιρες να καταλάβουν έννοιες όπως τα χρώματα και τα σχήματα. Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, ωθούνται να αναπτύξουν αισθήσεις, όπως η αφή και η ακοή.

Το παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια του Κάστορα μπορεί να βοηθήσει στη συναισθηματική, την κοινωνική και τη σωματική ανάπτυξη των μικρών. Τα νήπια έχουν τη συνήθεια να περιλαμβάνουν την πραγματική ζωή στις φανταστικές τους ιστορίες. Αυτό τους δίνει καλύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω τους και των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή τους. Τα εισάγουν σε άλλους κόσμους μέσα από μια οπτική που είναι σπάνιο να την συναντήσεις στους ενήλικες. Μαθαίνουν την ενσυναίσθηση και την παρατήρηση, καθώς αναπτύσσουν τη συνήθεια της δημιουργικής σκέψης. Τα ξύλινα αυτοκινητάκια αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και βοηθούν τα νήπια στο συντονισμό των χεριών και των ματιών τους.

Ξύλινα Παιδικά Παιχνίδια με Φορτηγά
Παιδικά Αυτοκινητάκια - Ξύλινα Φορτηγά του Κάστορα

Οδηγώντας τα ξύλινα φορτηγάκια του Κάστορα

Καθώς παίζουν με τα τροχοφόρα του Κάστορα από ξύλο, τα χρησιμοποιούν ως μηχανισμό εξερεύνησης και πειραματισμού. Χωρίς καν να το γνωρίζουν, πειραματίζονται με βασικές αρχές της φυσικής, όπως η βαρύτητα και η κίνηση, βελτιώνοντας τις γνωστικές τους δεξιότητες. Όλοι οι μπόμπιρες απολαμβάνουν την ελευθερία στο παιχνίδι με τα αμαξάκια μας, λατρεύουν να παίζουν με διαφορετικά μοντέλα ή να φαντάζονται διαφορετικές ιστορίες. Αυτό είναι που κινεί το ενδιαφέρον των παιδιών και τα βοηθά να αναπτύξουν ένα ευρύτερο φάσμα δεξιοτήτων.

Αυτοκινητάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Αυτοκινητάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Παιχνίδια με φορτηγά και πρότυπα ασφαλείας

Κάθε ένα από τα αυτοκινητάκια αυτής της σειράς διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα και είναι κατάλληλα για ηλικίες άνω των 2 ετών. Αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα οξιάς και λεύκας, χρωματισμένα με υλικά εξειδικευμένα για παιδικά είδη. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Κάθε φορτηγάκι μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας. Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 17 cm x 6.5 cm x 7.5 cm και περιλαμβάνει 1 αμαξάκι.

Έχει παρατηρηθεί πως η έλλειψη κινητικών παιχνιδιών φαντασίας στην προσχολική ηλικία, οδηγεί σε μειωμένο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα στην ενήλικη ζωή. Προσφέρετε στα μικρά σας τα κατάλληλα μέσα για να τα προετοιμάσετε για το μέλλον τους.

Ξύλινα Παιδικά Παιχνίδια με Φορτηγά
Ξύλινα Παιδικά Παιχνίδια με Φορτηγά

Ανάπτυξη δεξιοτήτων παίζοντας με φορτηγάκια

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα κινητικά παιχνίδια των παιδιών σας, και αυτό γιατί τα ξύλινα αυτοκινητάκια του Κάστορα διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα:

  • διέγερση της φαντασίας
  • ενθάρρυνση της δημιουργικότητας
  • πρωτότυπα σενάρια
  • πειραματισμός στις αρχές της φυσική
  • φυσικές οργανικές πρώτες ύλες

Επιλέξτε τα ξύλινα φορτηγάκια της Beaver’s Toys και σας εγγυόμαστε πως θα τροφοδοτήσετε τη φαντασία των μικρών μας φίλων, προσφέροντας κάτι ανεκτίμητο. Μια σχέση παιδιού και παιχνιδιού γεμάτη αναμνήσεις, και που ξέρετε, ίσως και μια καριέρα στον επαγγελματικό χώρο του αυτοκινήτου!