Ξύλινα παιχνίδια με λεωφορεία του Κάστορα

Η σειρά με τα ξύλινα λεωφορεία του Κάστορα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους μπόμπιρες να καταλάβουν έννοιες όπως τα χρώματα και τα σχήματα. Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, ωθούνται να αναπτύξουν αισθήσεις, όπως η αφή και η ακοή.

Τα μικρά σας, μέσα από το πολύωρο παιχνίδι με τα ξύλινα λεωφορεία, μπορούν να αναπτύξουν τις συναισθηματικές, τις κοινωνικές και τις σωματικές τους δεξιότητες. Τις πιο πολλές φορές συμπεριλαμβάνουν την πραγματική ζωή στις φανταστικές τους ιστορίες. Αυτό τους δίνει καλύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω τους και των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή τους. Τα ξύλινα λεωφορεία της Beaver’s Toys εισάγουν τους μικρούς μας φίλους σε άλλους κόσμους, μέσα από μια οπτική που είναι σπάνιο να την συναντήσεις στους ενήλικες. Μαθαίνουν την ενσυναίσθηση και την παρατήρηση, καθώς αναπτύσσουν τη συνήθεια της δημιουργικής σκέψης. Προσφέροντας ένα ξύλινο αυτοκινητάκι στη νηπιακή ηλικία, βοηθάτε να εξελίξουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, ενώ αρχίζουν να ελέγχουν το συντονισμό των χεριών και των ματιών τους.

Ξύλινα Παιχνίδια με Λεωφορεία
Ξύλινα Παιχνίδια με Λεωφορεία

Οδηγώντας τα ξύλινα λεωφορειάκια του Κάστορα

Kατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τα κινητικά λεωφορία της Beaver’s Toys, τα παιδιά τα χρησιμοποιούν ως μηχανισμό εξερεύνησης και πειραματισμού. Χωρίς καν να το γνωρίζουν, πειραματίζονται με βασικές αρχές της φυσικής, όπως η βαρύτητα και η κίνηση βελτιώνοντας τις γνωστικές τους δεξιότητες όσο παίζουν. Όλα οι μπόμπιρες απολαμβάνουν την ελευθερία στο παιχνίδι με τα ξύλινα αυτοκινητάκια, λατρεύουν να οδηγούν διαφορετικά μοντέλα ή να φαντάζονται διαφορετικές ιστορίες. Αυτό είναι που κινεί το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων και τους βοηθά να αναπτύξουν ευρύτερο φάσμα δεξιοτήτων.

Αυτοκινητάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Αυτοκινητάκια του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Παιχνίδια με λεωφορεία και πρότυπα ασφαλείας

Όλοι οι κωδικοί αυτής της σειράς διατίθενται σε 3 διαφορετικά χρώματα ο καθένας και είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 2 ετών. Αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα οξιάς και λεύκας, χρωματισμένα με υλικά εξειδικευμένα για παιδικά είδη. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Κάθε αμαξάκι μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας. Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 17 cm x 6.5 cm x 7.5 cm και περιλαμβάνει 1 αυτοκινητάκι.

Έχει παρατηρηθεί πως η έλλειψη κινητικών παιχνιδιών φαντασίας στην παιδική ηλικία, οδηγεί σε μειωμένο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα στην ενήλικη ζωή. Προσφέρετε στα παιδιά σας τα κατάλληλα μέσα για να τα προετοιμάσετε για το μέλλον τους.

Ξύλινα Παιχνίδια με Λεωφορεία
Ξύλινα Παιχνίδια με Λεωφορεία

Ανάπτυξη δεξιοτήτων παίζοντας με λεωφορεία

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα κινητικά παιχνίδια των παιδιών σας και αυτό γιατί τα ξύλινα αυτοκινητάκια του Κάστορα διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα:

  • διέγερση της φαντασίας
  • ενθάρρυνση της δημιουργικότητας
  • πρωτότυπα σενάρια
  • πειραματισμός στις αρχές της φυσική
  • φυσικές οργανικές πρώτες ύλες

Επιλέξτε τα ξύλινα λεωφορειάκια της Beaver’s Toys και σας εγγυόμαστε πως θα τροφοδοτήσετε τη φαντασία των μικρών σας, προσφέροντας κάτι ανεκτίμητο. Μια σχέση παιδιού και παιχνιδιού γεμάτη αναμνήσεις, και που ξέρετε, ίσως και μια καριέρα στο χώρο του αυτοκινήτου!