Τα ξύλινα αγωνιστικά αμαξάκια του Κάστορα βοηθούν τα παιδιά να καταλάβουν έννοιες όπως τα χρώματα και τα σχήματα. Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, ωθούνται να αναπτύξουν αισθήσεις, όπως η αφή και η ακοή.

Αυτού του είδους η κινητική ασχολία με τα αυτοκινητάκια του Κάστορα μπορεί να βοηθήσει στη συναισθηματική, την κοινωνική και τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά συχνά περιλαμβάνουν την πραγματική ζωή στο φανταστικό τους κόσμο. Αυτό τους δίνει καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος γύρω τους και των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή τους. Τα ξύλινα αγωνιστικά αυτοκινητάκια εισάγουν τα παιδιά σε άλλους κόσμους με μια οπτική που είναι σπάνιο να την συναντήσεις στους ενήλικες. Μαθαίνουν την ενσυναίσθηση και να παρατηρούν, καθώς αναπτύσσουν τη συνήθεια της δημιουργικής σκέψης. Τα νήπια αποκτούν λεπτές κινητικές δεξιότητες και αναπτύσσουν το συντονισμό των χεριών και των ματιών τους.

Ξύλινα αγωνιστικά παιχνίδια αμαξάκια αυτοκινητάκια

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Παιδικά Αγωνιστικά Αμαξάκια Ξύλινα

Καθώς τα παιδιά ταξιδεύουν με τα ξύλινα παιδικά οχήματα, τα χρησιμοποιούν ως μηχανισμό εξερεύνησης και πειραματισμού. Χωρίς καν να το γνωρίζουν, πειραματίζονται με βασικές αρχές της φυσικής, όπως η βαρύτητα και η κίνηση βελτιώνοντας τις γνωστικές τους δεξιότητες όσο παίζουν. Όλα τα παιδιά απολαμβάνουν την ελευθερία στο παιχνίδι με τα ξύλινα αυτοκινητάκια, λατρεύουν να οδηγούν διαφορετικά σπορ μοντέλα ή να επινοούν διαφορετικές ιστορίες. Αυτό είναι που κινεί το ενδιαφέρον των παιδιών και τα βοηθά να αναπτύξουν ευρύτερο φάσμα δεξιοτήτων.

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Κάθε ένα από τα προϊόντα αυτής της σειράς διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα και είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 2 ετών. Αποτελούνται εξ ολοκλήρου από φυσικά ξύλα οξιάς και λεύκας, χρωματισμένα με υλικά εξειδικευμένα για παιδικά είδη. Η τελική τους επιφάνεια είναι φυσικό βερνίκι πιστοποιημένο από όλους τους ελέγχους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (DIN 53160 και DIN EN 71-3). Κάθε δημιουργία μας κατασκευάζεται, συναρμολογείται και συσκευάζεται στο χέρι για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος που θα φτάσει στα χέρια σας. Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 17 cm x 6.5 cm x 7.5 cm και περιέχει 1 τεμάχιο.

Έχει παρατηρηθεί πως η έλλειψη κινητικών παιχνιδιών φαντασίας στην παιδική ηλικία, οδηγεί σε μειωμένο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα στην ενήλικη ζωή. Προσφέρετε στα παιδιά σας τα κατάλληλα μέσα για να τα προετοιμάσετε για το μέλλον τους.

Ξύλινα αγωνιστικά παιχνίδια αμαξάκια αυτοκινητάκια

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Οχήματα του Κάστορα

1 Τεμάχιο

€ 17.00

Ξύλινα αγωνιστικά παιχνίδια αμαξάκια αυτοκινητάκια

Ανάπτυξη δεξιοτήτων στους αγώνες με αυτοκινητάκια

Κάντε την καλύτερη επιλογή για τα κινητικά είδη των παιδιών σας και αυτό γιατί τα ξύλινα αγωνιστικά οχήματα του Κάστορα διαθέτουν μια σειρά από συντριπτικά προτερήματα.

  • διεγείρουν τη φαντασία

  • ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα

  • γεννούν πρωτότυπα σενάρια

  • εισάγουν στον πειραματισμό με τις αρχές της φυσικής

  • αποτελούνται από φυσικές οργανικές πρώτες ύλες

Επιλέξτε τα ξύλινα αγωνιστικά τροχοφόρα της Beaver’s Toys και σας εγγυόμαστε πως θα τροφοδοτήσετε τη φαντασία των παιδιών σας ξεκινώντας προσφέροντας τους κάτι ανεκτίμητο. Μια σχέση παιδιού και παιχνιδιού γεμάτη αναμνήσεις, και που ξέρετε, ίσως και μια καριέρα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό!